Branchewinnaar NBSA

Fysergo branchewinnaar van Nationale Business Succes Award 2015

Waardering voor innovatie en profilering in gezondheidsmanagement
Fysergo BV heeft de Nationale Business Succes Award 2015 gewonnen in de branche Arbobegeleiding & Re-integratie. De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut (NBSA) waardeert de kennisinhoudelijke en vooruitstrevende bedrijfsvoering van Fysergo, waarin innovatie en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen een dominante plaats innemen. Als branchewinnaar dingt Fysergo mee in de race om de hoofdprijs, die eind van 2015 wordt uitgereikt.

Factoren van succes
In het rapport van het NBSA-Instituut wordt de Fysergo op hun missie, namelijk het duurzaam bijdragen aan de gezondheid, inzetbaarheid en arbeidsproductiviteit van mensen door middel van kosteneffectieve programma’s en toegewijde professionals, hoog gewaardeerd. Als opvallendste succesfactoren wordt de marktbenadering, innovatie en productdifferentiatie genoemd. ‘Fysergo’s grote kracht is dat zij continu nieuwe diensten ontwikkelt en verbetert, welke uitstekend zijn afgestemd op de wensen van hun klanten. Fysergo weet welke randvoorwaarden aanwezig moeten zijn om zowel de organisatie als hun individuele medewerkers optimaal te laten functioneren,’ aldus NBSA.

Waardering en erkenning
Jan Hobbelen, algemeen directeur van Fysergo: ‘Wij zijn erg content met de benoeming van NBSA tot winnaar van de branche Arbobegeleiding & Re-integratie. Fysergo heeft zich de laatste jaren verbreed van een fysieke re-integratie dienstverlener naar een full service provider op het gebied van interventies en gezondheidsmanagement-advies. Wij geloven in de kracht van mensen en teams en richten ons op het versterken van de kracht van mensen. Het is mooi om te zien dat de effectiviteit van onze innovatieve en werkende oplossingen in het hele proces van verzuim- tot prestatiemanagement, niet alleen al jarenlang door onze klanten wordt gewaardeerd, maar nu ook door de NBSA wordt erkend.’
Nationale busines succes award
Over Business Succes Award
Het Nationaal Business Succes Award Instituut heeft als missie: succes stimuleren, kennis over succes delen en succesvolle mensen verbinden. Het Instituut organiseert activiteiten, inclusief de grootste ondernemersprijs van Nederland verbonden aan ‘De Succesfactor’. De Nationale Business Succes Award wordt sinds 2012 jaarlijks toegekend aan het beste bedrijf van Nederland. Op basis van een onafhankelijke selectieprocedure worden de beste bedrijven per branche voorgedragen als branchewinnaar. De overkoepelende finale-award wordt uitgereikt op basis van aan het einde van elke editie gaat gepaard met een geldprijs a 100.000 euro in 2015.

Zie de bijlage voor het nominatierapport.