De Kracht van Teamwork

Workshop de Kracht van Teamwork

U wilt graag dat uw medewerker en team dagelijks presteren op het hoogste niveau. Wilt u inzicht krijgen in wat er binnen uw team speelt en het probleemoplossend vermogen verhogen? Neem dan deel aan de workshop De Kracht van Teamwork die wij op 14 en 28 maart organiseren voor HR-directie en managers.

Tijdens deze interactieve middag ervaart, proeft en ondergaat u wat de Kracht van Teamwork is. Op de sportieve locaties het stadion van Excelsior te Rotterdam en het Nationaal Sportcentrum Papendal te Arnhem neemt Edwin Benne, voormalig volleybalinternational en oud-bondscoach, jullie mee in de wereld van de Topsport. Wat kunnen wij in het bedrijfsleven leren van atleten? En ervaar tijdens de workshop Teamontwikkeling hoe groei en ontwikkeling voor medewerker, leidinggevende en team kan ontstaan.

Deelname is kosteloos. Een introducé uit eigen netwerk is ook van harte welkom.

Programma De Kracht van Teamwork

U volgt deze middag onderstaande workshops

Kleedkamersessie
In deze workshop zal Edwin Benne, voormalig volleybalinternational en oud-bondscoach, op een interactieve wijze de mentale aspecten van de topsport en het werken belicht. Wat kunnen we van de topsporters en hun teams leren? Ontdek, ervaar en interacteer. Hierbij maken we gebruik van de elementen die bij mentale veerkracht, vitaliteit, belasting/belastbaarheid en samenwerken aan de orde komen. Dit zijn o.a. concentratie, motivatie, omgaan met druk, locus of control, communicatie, motivatie, zelfvertrouwen en groepsdynamische processen.

20140705 NED: WLV Nederland - Tsjechie, Rotterdam

Workshop Teamontwikkeling
Wilt u de prestaties van teams verhogen? Om zo de resultaten van uw afdeling of organisatie te verbeteren? Dat vraagt om actie en beweging. Hoe brengt u het goede gesprek in teams op gang? Tijdens deze workshop, onder leiding van Lianne Stolwerk en Anja Gielen, ontdekt u hoe teams zelfbewust worden en beter kunnen inspelen op veranderingen. Ervaar hoe groei en ontwikkeling voor medewerker, leidinggevende en team kan ontstaan.

hier-aanmelden