GERICHT WERKEN AAN DE INZETBAARHEID EN Vitaliteit VAN UW MENSEN

Fysergo BV, opgericht in 1994, is een ISO 9001 gecertificeerd landelijk werkend interventie & advies bedrijf. Landelijk georganiseerd en regionaal sterk doordat onze professionals ondersteund worden door een netwerk bestaande uit 140 centra.

Fysergo is sinds 2002 een dochter van Arbo Unie. Vanuit die kennisdeling zijn wij volop in ontwikkeling. Fysergo heeft zich de afgelopen jaren verbreed van een fysieke re-integratie dienstverlener naar een “full service provider” op het gebied van interventies en gezondheidsmanagement-advies.

De Fysergo organisatie (70 eigen professionals en een netwerkorganisatie van 250 door ons opgeleide interventiespecialisten) werkt gericht aan de inzetbaarheid en gezondheid van uw mensen. Dit doen wij voor toonaangevende bedrijven in de business to business markt, aanbieders van bedrijfszorgpakketten, zorgverzekeraars en arbodiensten.

Daarnaast is Fysergo actief onder het label Human Technology Design Solutions (HTDS) als hoogwaardige technische projecten consultancy organisatie op het gebied van technische Ergonomie en Human Centered Design.