BELIFE - MEDISCHE SPECIALISTISCHE REVALIDATIEZORG

BeLife – Centrum voor Bewegen – is een zelfstandig behandelcentrum (ZBC) voor poliklinische revalidatiezorg. BeLife levert Medische Specialistische Revalidatiezorg (MSR) en re-integratie programma’s voor mensen met aspecifiek gelabelde klachten.

Soms loopt het privé of op het werk vanwege gezondheidsredenen niet lekker. Ontstaat verzuim van uw mensen geregeld door steeds dezelfde klachten? Is er sprake van chronische pijnklachten en/of lusteloosheid? Heeft behandeling door de huisarts, fysiotherapeut of psycholoog onvoldoende geleid tot verbetering? BeLife helpt mensen te herstellen van hun klachten en weer optimaal en met plezier te functioneren op het werk.

Dat doet BeLife met een landelijke dekking. Diagnostiek vindt plaats vanuit één van de vijf expertisecentra, voor het behandelprogramma kan men terecht in één van de 140 centra in de directe woon- of werkomgeving.

De BeLife programma’s zijn er op gericht om in korte tijd duidelijkheid te geven over oorzaak en aanpak van de klacht. Middels een gedragsmatige training leert men beter om te gaan met de klacht. Het doel is altijd een zo spoedig mogelijk herstel en een pijnvrij en probleemloos functioneren te bewerkstellingen, waarbij de cliënt zelf de regie voert over zijn/haar gezondheid en weer met plezier aan de slag gaat.

De BeLife programma’s worden over het algemeen vergoed vanuit de zorgverzekering. De revalidatiezorg valt onder de basisverzekering en is daarmee voor iedereen toegankelijk. Op basis van een verwijzing van een huisarts, bedrijfsarts of specialist gaan we graag aan de slag.

Is er last van langdurig fysieke en/of psychische klachten tijdens de dagelijkse werkzaamheden? Neem dan contact met ons op. U kunt zich ook direct aanmelden door naar de site BeLife te gaan.

BeLife is een zusteronderneming van Fysergo B.V.