Het Nieuwe Werken

Het Nieuwe Werken is een veel omvattende term waarbij behalve een vernieuwing van het gebruik van de fysieke werkplekken ook gaat om verandering van organisatiecultuur, managementstijl en mentaliteit van de manager en zijn werknemers.

Visie Fysergo

In de visie van Fysergo is het meegeven van inzicht en kennis van werkbelasting natuurlijk belangrijk, maar minstens zo belangrijker is het focussen op bewustwording en gedragsverandering en het belang van een goede communicatie om Het Nieuwe Werken met het oog op duurzame inzetbaarheid te integreren in de nieuwe werkwijze en gewenste cultuur van de organisatie.

Onze ervaring

Fysergo heeft een zeer brede achtergrond waarbij vanuit verschillende invalshoeken en opdrachten gewerkt is aan het vormgeven van wat we nu Het Nieuwe Werken noemen. Met al deze opgedane kennis en ervaring en de gedrevenheid van onze adviseurs staan we garant voor een passende en professionele projectaanpak en een succesvolle implementatie van een dergelijk bewustwordingstraject. Uiteraard krijgt u daarbij van ons praktische instrumenten en adviezen mee die het Nieuwe Werken duurzaam zullen ondersteunen.

Meer weten?

Heeft u interesse in meer informatie of behoefte aan een kennismakingsgesprek over onze dienstverleningsmogelijkheden, dan kunt u dat aangeven op onze contactpagina.