Onze Professionals

V. (Vincent) Deinum
Consultant Fysergo in Bedrijf
 
06 - 52 047 106
S. (Suzanne) van der Heiden
Consultant Fysergo in Bedrijf
 
06 - 54 285 112
H. (Hessel) de Vries
Consultant
 
06 - 21210151
E. (Edwin) Benne
Sr. Consultant Fysergo in Bedrijf
 
06 - 15 269 325

INSPIRERENDE PROFESSIONALS VOOR EEN DAADKRACHTIG BELEID

Wij werken met een team eigen professionals. Vakmensen die zeer bevlogen en bekwaam zijn en kunnen steunen op hun eigen uitgebreide ervaring. Daarnaast werken wij met diverse partners als het gaat om specialistische kennis en competenties.

Onze aanpak is gericht op het effectief terugdringen en beheersen van verzuim, het optimaliseren van inzetbaarheid en het implementeren van concrete oplossingen voor mensen, teams en organisaties. Oplossingen die duurzaam en efficiënt zijn. Daar ligt onze ervaring en expertise.

Wij zorgen voor vitaliteit en inzetbaarheid en waar nodig een optimaal re-integratie traject met doelgerichte interventies:
– fysieke interventies uitgevoerd door een arbeidsfysiotherapeut of bedrijfsfysiotherapeut
– mentale interventies uitgevoerd door bedrijfsmaatschappelijk werker,  psycholoog  of mental coach
– multidisciplinaire interventies uitgevoerd door een multidisciplinair team van professionals

Onze vitaliteitscoaches, voedingsdeskundigen, beweegcoaches, mindfullnes trainers en loopbaanadviseurs werken nauw samen om organisaties vitaler te maken. Het vitaliteitsgesprek heeft een centrale rol in ons vitaliteitsprogramma. Hiermee begeleiden wij uw medewerkers om hun gedrag en levensstijl te veranderen door te ondersteunen, te motiveren, te stimuleren en te trainen om zo hun vitaliteit te verhogen en de inzetbaarheid te verbeteren.