WIE WERKT AAN VITALITEIT STRAALT DAT ZELF UIT

Werken is gezond. De Fysergo medewerkers denken daar ook zo over. Zij willen het beste bieden als het gaat om het begeleiden en coachen van werknemers met klachten, en zij adviseren over gezondheidsmanagement, arbeidsoptimalisatie oplossingen en verhogen prestaties van mensen en teams. Medewerkers die vanuit een vitale instelling gedreven en bevlogen bezig zijn met hun professie, overtuigd zijn van de toegevoegde waarde daarvan, weten te presteren en daarbij de menselijke kant niet uit het oog verliezen.

Vanuit een breed georiënteerd managementteam worden diverse projectteams en specialisten ingezet én gemotiveerd om ondernemers, managers, professionals, medewerkers en u zelf scherp en alert te houden om gezondheid en vitaliteit te bevorderen. De sfeer bij Fysergo is professioneel en menselijk. We willen graag dat het bij Fysergo plezierig en prettig werken is.

Bij Fysergo werken betekent:
• Een afwisselende baan met veel zelfstandigheid op een dynamische werkplek
• Een team van enthousiaste en vooruitstrevende collega’s
• Een intern opleidingstraject
• Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling

Zie je uitdagingen in een dynamisch werkveld, klantgericht & efficiënt werken, ondernemerschap & zelfstandigheid en beschik je over een gezonde dosis doorzettingsvermogen & gedrevenheid?

Stuur dan je open sollicitatie met curriculum vitae naar:
Fysergo BV
t.a.v. afdeling HR
Postbus 4049
3006 AA Rotterdam
Telefoon: 088 – 272 62 77
Email: vacature@belife.nl

Open vacatures
Momenteel zijn er geen openstaande vacatures.