(Arbeids)Fysiotherapeut / Adviseur in bedrijf

Fysergo is een landelijk werkend adviesbedrijf dat bedrijven gericht ondersteunt bij het vormgeven van zijn duurzaam inzetbaarheidsbeleid. Vanuit een programma aanpak helpen we organisaties om grip te krijgen op eigenaarschap en leiderschap op de thema’s vitaliteit en inzetbaarheid. Zo zet Fysergo met zijn consultants, bedrijfsfysiotherapeuten, vitaliteitscoaches en (prestatie) psychologen organisaties in beweging met als doel mensen en teams vanuit hun kracht optimaal te laten presteren.

Fysergo maakt daarbij gebruik van zijn uniek Human Performance Center (HPC) dat beschikt over hoogwaardige kennis van inspanningsfysiologische metingen, voedingsassessments, mentale weerbaarheidsmetingen en ervaring op het gebied van begeleiding van topsporters en sportteams.

Voor ons enthousiaste team zijn wij op zoek naar een:

(Arbeids)Fysiotherapeut/Adviseur in bedrijf           (voor 32-40 uur per week)

Als Adviseur in Bedrijf rapporteer je rechtstreeks aan de Senior Adviseur en maakt onderdeel uit van een team van 5-7 adviseurs.

Je bent voor klanten vaak het eerste gezicht van Fysergo en daarmee het visitekaartje van de organisatie. Je kan in de praktijk verschillende rollen hebben: als fysiotherapeut en als uitvoerend professional het leveren van (bedrijfs)zorg, het geven van trainingen, het adviseren van leidinggevenden, adviseren van HR-professionals, adviseren en rapporteren aan bedrijfsartsen, het acquireren van aanvullende projecten en als eerste gezicht van Fysergo sturen op ontwikkeling en resultaten zoals afgesproken in de overeenkomst met de klant. Alles gericht op gezondheid en duurzaam inzetbaarheid.

Voor deze functie ben je vanuit jouw deskundigheid en achtergrond in hoofdzaak op detacheringbasis werkzaam bij één van onze grootste klanten. De focus van de werkzaamheden ligt hier op het als (arbeids)fysiotherapeut begeleiden en adviseren van medewerkers. Daarnaast wordt je vanuit bovengenoemde rollen ingezet bij andere klanten en biedt deze functie voldoende ruimte en uitdaging om verder te groeien in de rol van adviseur in bedrijf.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Jouw werkdag heeft 3 hoofdtaken namelijk, het adviseren van klanten en werknemers op het gebied van de fysieke en/of mentale belastbaarheid omtrent de inzetbaarheid op het werk. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aanpakken van de arbeidsgerelateerde fysiotherapeutische, mentale- of vitaliteitsklachten en je geeft adequate begeleiding en coaching t.a.v. inzetbaarheidsverbetering of re-integratie naar werk. En je benadert actief belangrijke keyspelers binnen jouw klanten waarbij je fungeert en jezelf positioneert als een professionele gesprekspartner op verschillende niveaus bij de organisaties.

Wat wordt gevraagd om deze uitdagende functie goed in te vullen?
Je bent enthousiast en goed in staat om signalen op te vangen in een bedrijf en sterk/overtuigend te zijn in de communicatie. Je analyserend vermogen is goed en je richt je altijd op kansen voor Fysergo en voor de klant. Klantgerichtheid is voor jou erg belangrijk en je bent in staat om flexibel te zijn als de situatie dat vraagt van je. Samenwerking met andere professionals is voor jou de normaalste zaak van de wereld en je past je daarin goed aan. Je bent altijd op zoek naar verbetering in je vakgebied maar ook in je persoonlijke ontwikkeling. Want als jij groeit, groeit de organisatie ook en dat komt de klant altijd ten goede.

Waar zijn wij naar op zoek?
Wij verwachten van jou een afgeronde HBO- of universitaire opleiding bij voorkeur in de richting van Arbeid & Gezondheid (arbeidsfysiotherapie, bedrijfsfysiotherapie, bewegingswetenschappen, psychologie of vitaliteits- en/of gezondheidsmanagement). Voor deze functie verwachten we ervaring in een adviesfunctie (of projectleider functie).

Wat bieden wij jou?

  • Een goed salaris
  • Pensioenregeling
  • Genoeg vakantiedagen om ook eens van iets anders te genieten dan het werk
  • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden want iedereen heeft talent om te ontwikkelen
  • Geweldige werksfeer met de leukste collega’s
  • Mooie werklocaties zodat je Nederland ook eens van een andere kant ziet
  • Maar ook, veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen

Is de functie uitdagend voor jou en heb je vragen?
Dan kan je contact opnemen met Erik Tetteroo, Manager operations Fysergo. Je kunt hem bereiken via 06-25 63 32 73.
Als je interesse hebt, ontvangen wij graag je motivatiebrief en CV, deze kan je sturen naar naar floor.van.reeven@fysergo.nl.