Functioneel beheerder

Fysergo is een landelijk werkend adviesbedrijf dat bedrijven gericht ondersteunt bij het vormgeven van zijn duurzaam inzetbaarheidsbeleid. Vanuit een programma aanpak helpen we organisaties om grip te krijgen op eigenaarschap en leiderschap op de thema’s vitaliteit en inzetbaarheid. Zo zet Fysergo met zijn consultants, bedrijfsfysiotherapeuten, vitaliteitscoaches en (prestatie) psychologen organisaties in beweging met als doel mensen en teams vanuit hun kracht optimaal te laten presteren.

Fysergo maakt daarbij gebruik van zijn uniek Human Performance Center (HPC) dat beschikt over hoogwaardige kennis van inspanningsfysiologische metingen, voedingsassessments, mentale weerbaarheidsmetingen en ervaring op het gebied van begeleiding van topsporters en sportteams.

De afdeling Business Support is een ondersteunende afdeling voor Fysergo en BeLife, op het gebied van ICT, Kwaliteit, Opleidingen en Facility. Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een:

Functioneel beheerder    (voor 32-40 uur per week)

Wat zijn de werkzaamheden?
Je bent samen met jouw collega Functioneel beheerder verantwoordelijk voor het opstellen van het informatiemanagement plan. Daarnaast coördineer en voer je dit plan ook uit. Dit plan omvat o.a. de strategie, het beleid en beheer van de infrastructuur. Ook ben je  verantwoordelijk voor het functioneel beheer van een aantal applicaties. Voor deze applicaties heb je een sturende rol in het changeproces, waaronder ook het testen en livegang vallen. Je bent tevens het aanspreekpunt voor de IT leverancier. In jouw functie ondersteun je het optimaliseren van bedrijfsprocessen en de informatievoorziening, dit doe je in samenwerking met je collega. Je wordt ingezet als projectleider voor interne en/of externe optimalisatie, ontwikkel en/of implementatie projecten binnen onze organisatie.

Wat zien wij graag als talenten?
De juiste kandidaat is voor ons proactief, analytisch, communicatief zeer vaardig, pragmatisch en resultaatgericht ingesteld. Denkt in oplossen van problemen, is klantgericht, flexibel en is nauwkeurig en zelfstandig in het werken.

Waar zijn wij naar op zoek?
Je hebt een afgeronde HBO opleiding en minimaal 5 jaar werkervaring in procesoptimalisatie en ICT bij voorkeur in de zakelijke dienstverlening (gezondheidsmanagement) en de zorg.

Wat bieden wij jou? 

  • Een goed salaris
  • Pensioenregeling
  • Genoeg vakantiedagen om ook eens van iets anders te genieten dan het werk
  • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden want iedereen heeft talent om te ontwikkelen
  • Geweldige werksfeer met de leukste collega’s
  • Een zeer dynamische werkomgeving
  • Maar ook, veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen

Is de functie uitdagend voor jou maar heb je nog vragen?
Dan kan je contact opnemen met Erik Tetteroo, manager Business Support. Je kunt hem bereiken via 06 – 25 63 32 73.Als je interesse hebt, ontvangen wij graag je motivatiebrief en CV. Deze kan je sturen naar floor.van.reeven@fysergo.nl.