Human Factors Consultant / Ergonoom

Fysergo is een landelijk werkend adviesbedrijf dat bedrijven gericht ondersteunt bij het vormgeven van zijn duurzaam inzetbaarheidsbeleid. Vanuit een programma aanpak helpen we organisaties om grip te krijgen op eigenaarschap en leiderschap op de thema’s gezond&veilig werken, vitaliteit en inzetbaarheid. Zo zet Fysergo met zijn consultants, bedrijfsfysiotherapeuten, ergonomen, vitaliteitscoaches en (prestatie) psychologen organisaties in beweging met als doel mensen en teams vanuit hun kracht optimaal te laten presteren.

In de markt van hoogwaardige ergonomie vraagstukken is Fysergo ook bekend onder het label Human Technology Design Solutions (HTDS). Met een team van ergonomie consultants bedrijven wij consultancy op het gebied van human centered design. Onze consultants brengen daarbij mens, techniek en organisatie bij elkaar om te komen tot een optimale afstemming van de werkprocessen en inrichting van de werkomgeving. De werkbelasting van medewerkers wordt daarbij optimaal afgestemd op wat mensen kunnen en op datgene dat wordt gevraagd vanuit de specifieke bedrijfsprocessen. Dit alles om duurzaam te kunnen presteren.

Voor ons enthousiast ergonomie consultancy team zijn wij op zoek naar een:

Human Factors Consultant / Ergonoom (voor 32 – 40 uur per week)

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Je bent als professional verantwoordelijk voor het zelfstandig en/of in teamverband acquireren en uitvoeren van ergonomie consultancy opdrachten. En gezien ergonomie een breed vakgebied is zal jouw werkomgeving afwisselend zijn en een grote mate aan diversiteit van opdrachten kennen. Hierbij kun je denken aan projecten met de focus op analyse, beoordeling en aangeven van oplossingsrichtingen op gebied van werkbelasting. Maar ook aan het geven van trainingen, organiseren van gezond & veilig werken, events en draaien van ontwerpprojecten voor de fysieke werkomgeving. Dit alles in diverse omgevingen zoals productie- en procesindustrie, logistieke distributie, maar ook werkruimten van controle- en meldkamers, receptie-/kassabalies en kraancabines.

Wat vragen wij voor deze uitdagende functie?
Je bent enthousiast en goed in staat om signalen op te vangen in een bedrijf. Je bent communicatief sterk en overtuigend in communicatie op alle niveaus. Je bent sterk in het analyseren en je richt je altijd op kansen voor Fysergo en voor de klant. Klantgerichtheid is voor jou erg belangrijk en je bent in staat om flexibel te zijn als de situatie dat vraagt van je. Zelfstandigheid in werken maar ook samenwerking met andere professionals is voor jou de normaalste zaak van de wereld en je past je daarin goed aan. Je bent altijd op zoek naar verbetering in je vakgebied maar ook in je persoonlijke ontwikkeling. Want als jij groeit, groeit de organisatie ook en dat komt de klant altijd ten goede.

Waar zijn wij naar op zoek?
Wij verwachten van jou een afgeronde HBO- of universitaire opleiding (Bedrijfsfysiotherapie of Bewegingswetenschappen) aangevuld met Human Factors ergonomie opleiding bijv. PDBO-ergonomie of vergelijkbare opleiding. En bij voorkeur ben je in bezit van een Eur. Erg registratie.
Voor deze functie verwachten we ruime ervaring in een consultancyfunctie en vaardigheden  op het gebied van ergonomie advies- en ontwerpprojecten. Je zult begrijpen dat ervaring in projectmanagement nodig is voor de functie.

Wat bieden wij jou?

  • Een goed salaris
  • Pensioenregeling
  • Genoeg vakantiedagen om ook eens van iets anders te genieten dan het werk
  • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden want iedereen heeft talent om te ontwikkelen
  • Geweldige werksfeer met de leukste collega’s
  • Mooie werklocaties door heel Nederland zodat je Nederland ook eens van een andere kant ziet
  • Maar ook, veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen

Is de functie uitdagend voor jou en heb je vragen?
Dan kan je contact opnemen met Jan Kokken, Sr. Consultant HTDS – Fysergo. Je kunt hem bereiken via 06- 28 97 46 66.
Als je interesse hebt, ontvangen wij graag je motivatiebrief en CV, deze kan je sturen naar floor.van.reeven@fysergo.nl