Online Marketeer

Fysergo is een landelijk werkend adviesbedrijf dat bedrijven gericht ondersteunt bij het vormgeven van zijn duurzaam inzetbaarheidsbeleid. Vanuit een programma aanpak helpen we organisaties om grip te krijgen op eigenaarschap en leiderschap op de thema’s vitaliteit en inzetbaarheid. Zo zet Fysergo met zijn consultants, bedrijfsfysiotherapeuten, vitaliteitscoaches en (prestatie) psychologen organisaties in beweging met als doel mensen en teams vanuit hun kracht optimaal te laten presteren.

Fysergo maakt daarbij gebruik van zijn uniek Human Performance Center van BeLife dat beschikt over hoogwaardige kennis van inspanningsfysiologische metingen, voedingsassessments, mentale weerbaarheidsmetingen en ervaring op het gebied van begeleiding van topsporters en sportteams.

De afdeling Marketing & Sales is een ondersteunende afdeling voor Fysergo en BeLife, op het gebied van sales, new business en marketing. Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een:

Online Marketeer

Wat zijn de werkzaamheden?
Voor onze nieuwe ‘Gezondheidsapp’ zijn we op zoek naar iemand die deze in de markt kan zetten, te helpen ontwikkelen en ervoor kan zorgen dat de webshop verkoop omhoog gaat door de juiste marketing – media mix. Daarnaast ga je aan de slag met alle aspecten van online marketing inclusief alle social media en zullen je werkzaamheden bestaan uit linkbuilding, het uitvoeren van zoekwoordenonderzoeken en het schrijven van SEO-teksten. Je zorgt voor pakkende call-to-action campagnes en voor het bedenken van opvallende online campagnes via al onze social media kanalen en websites. Je maakt Google Analytics rapportages en zet eventueel Adwords campagnes in.

Wat zien wij graag als talenten?
De juiste kandidaat is voor ons commercieel, resultaatgericht en kan zowel zelfstandig als goed samenwerken. Je bent nauwkeurig en je hebt analyserend vermogen en cijfermatig inzicht.

Waar zijn wij naar op zoek?
Je hebt een afgeronde HBO opleiding en relevante werkervaring. Daarnaast heb je affiniteit met online marketing en social media.

Wat bieden wij jou?

  • Een goed salaris
  • Pensioenregeling
  • Genoeg vakantiedagen om ook eens van iets anders te genieten dan het werk
  • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden want iedereen heeft talent om te ontwikkelen
  • Geweldige werksfeer met de leukste collega’s
  • Maar ook, veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen

Is de functie uitdagend voor jou maar heb je nog vragen?
Dan kan je contact opnemen met Vincent Wijmans, manager Marketing & New Business. Je kunt hem bereiken via 06 – 39 66 01 58.
Als je interesse hebt, ontvangen wij graag je motivatiebrief en CV. Deze kan je sturen naar floor.van.reeven@fysergo.nl.