Sales Manager

BeLife is een landelijk werkend interventie & gezondheidsmanagement adviesbedrijf dat werknemers en bedrijven gericht ondersteunt bij het vormgeven van zijn duurzame inzetbaarheid. Onder de merknaam BeLife vallen 2 organisaties, namelijk Fysergo en BeLife Zorg.

Als organisatie geloven wij in de kracht van mensen. In alles wat we doen proberen we bij mensen en organisaties het beste uit hunzelf te halen. Dat doen we door bedrijven te helpen met het nemen van eigenaarschap en leiderschap op de thema’s vitaliteit en inzetbaarheid en daarnaast concreet aan de slag te gaan met mensen en teams. Van persoonlijke training en coaching tot revalidatie -en vitaliteitsprogramma’s. We doen dit in company bij bedrijven, maar hebben ook een tiental BeLife centra verspreid over Nederland. BeLife beschikt daarbij over hoogwaardige kennis van inspanning fysiologische metingen, fysieke belasting, voedingsassessments, mentale weerbaarheidsmetingen en ervaring op het gebied van begeleiding van topsporters en sportteams.

Voor ons salesteam zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste en gedreven professional die bij ons aan de slag wil als:

                                                                                                 Salesmanager
                                                                                      (voor 32-40 uur per week)

De Salesmanager is werkzaam binnen het salesteam en werkt nauw samen met de Consultants, Accountmanagers en met de Marketing & Communicatieafdeling. Het werkgebied ligt grotendeels in de Randstad en West-Nederland.

De Salesmanager genereert prospects om aan de maandelijkse sales targets te voldoen. De Salesmanager is verantwoordelijk voor het mede opstellen en uitvoeren van het sales plan zodanig dat de doelstellingen op het gebied van klantontwikkeling, acquisitie en klanttevredenheid en daarmee de rendement- en groeidoelstellingen van BeLife gerealiseerd worden. Daarbij is als belangrijkste focus het vormgeven en realiseren van nieuwe verkoop en het ondersteunen bij klantontwikkeling.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
• Je genereert zelfstandig klantgesprekken en voert deze zelf uit.
• Je genereert leads, benadert actief en op eigen initiatief organisaties en instellingen en bouwt hiermee een sterk eigen netwerk op
• Je stelt projectvoorstellen op, bespreekt deze met opdrachtgevers en haalt de opdrachten daadwerkelijk binnen
• Je bent gewend om op omzet jouw salesactiviteiten zelfstandig te plannen en in te zetten. Je stelt hiertoe een eigen sales plan op met doelstellingen voor prospectwinning met daaraan verbonden actieplan.
• Je fungeert en positioneert jezelf als een professioneel en ervaren gesprekspartner die op verschillende niveaus bij de organisaties (van groot tot middelgroot) kan aanhaken. Je bent diplomatiek en maak gebruik van diverse gesprekstechnieken.
• Je betrekt contacten uit de BeLife organisatie waar nodig bij het benaderen van de sleutelfiguren van de prospectorganisatie. Je doorziet zeer goed organisatie-politieke verhoudingen en strategieën.
• Je neemt deel aan en levert een actieve bijdrage aan de salesmeetings, het maandelijkse marketing & sales overleg en een aantal maal per jaar de zogenaamde warroomsessies.

Wat moet je kunnen om deze uitdagende functie goed in te vullen?
Je bent enthousiast en kunt anderen inspireren en enthousiasmeren. Je bent overtuigend en resultaatgericht. Natuurlijk ben je klantgericht en weet je precies wat een klant nodig heeft en hoe je hem moet benaderen. Je hebt gevoel voor organisatiesensitiviteit en je bent actief in je handelen. Je vindt het geweldig om netwerkevents te bezoeken en je schroomt niet om contact te maken met anderen. Je ben communicatief sterk en bent makkelijk benaderbaar. Maar ook afstemming in de eigen organisatie voel je goed aan en weet je de juiste afdelingen tijdig aan te sluiten. Daarnaast ben je gewend om planmatig en zelfstandig te werken.

Waar zijn wij naar op zoek?
Wij verwachten van jou een hbo-opleidingsniveau bijvoorbeeld op het gebied van HR, Bedrijfskunde of Gezondheidsmanagement. Gecombineerd met aantoonbare ervaring op commercieel gebied waarbij je gewend bent om op omzet jouw salesactiviteiten in te zetten. Kennis van of affiniteit met duurzame inzetbaarheid en/of vitaliteit is een pre.

Wat bieden wij jou?
• Een goed salaris
• Pensioenregeling
• Voldoende vakantiedagen
• Lease auto
• Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden want iedereen heeft talent om te ontwikkelen
• Geweldige werksfeer met leuke inspirerende collega’s
• Vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk zelfstandig te doen

Is de functie uitdagend voor jou en heb je vragen?
Dan kan je contact opnemen met Vincent Wijmans, Manager Marketing & Sales.
Je kunt hem bereiken via 06 – 39 66 01 58.
Je kunt ook contact opnemen met Ad van Genuchten, Manager Salesteam via 06-55777822

Als je interesse hebt, ontvangen wij graag je motivatiebrief en CV, deze kan je sturen naar floor.van.reeven@fysergo.nl