Stagiair(e) Marketing

Fysergo is een landelijk werkend adviesbedrijf dat bedrijven gericht ondersteunt bij het vormgeven van zijn duurzaam inzetbaarheidsbeleid. Vanuit een programma aanpak helpen we organisaties om grip te krijgen op eigenaarschap en leiderschap op de thema’s vitaliteit en inzetbaarheid. Zo zet Fysergo met zijn consultants, bedrijfsfysiotherapeuten, vitaliteitscoaches en (prestatie) psychologen organisaties in beweging met als doel mensen en teams vanuit hun kracht optimaal te laten presteren.

Fysergo maakt daarbij gebruik van zijn uniek Human Performance Center (HPC) dat beschikt over hoogwaardige kennis van inspanningsfysiologische metingen, voedingsassessments, mentale weerbaarheidsmetingen en ervaring op het gebied van begeleiding van topsporters en sportteams.

De afdeling Marketing & Sales is een ondersteunende afdeling voor Fysergo en BeLife, op het gebied van sales, new business en marketing. Voor deze afdeling zijn wij per 5 februari 2018 op zoek naar een:

Stagiair(e) Marketing

Wat zijn de werkzaamheden?
Als stagiair(e) Marketing ben jij onder ander verantwoordelijk voor (online) content creatie, de branding van het merk, opmaken van communicatiemiddelen, Google Analytics beheer en ondersteuning voor, tijdens en na een evenement. Door het relatief kleine team werk je mee in de uitvoering maar heb je ook de mogelijkheid om mee te denken op strategisch niveau.

Wat zien wij graag als talenten?
De juiste kandidaat is voor ons commercieel, heeft goede communicatieve vaardigheden, een analyserend vermogen, heeft affiniteit met online marketing en kan zowel zelfstandig als goed samenwerken.

Waar zijn wij naar op zoek?
Je volgt een relevante HBO opleiding en hebt interesse in online marketing.

Wat bieden wij jou?

  • Een stagevergoeding van € 300,- (o.b.v. 40 uur per week)
  • Uitstekende begeleiding tijdens je stage
  • Kans om veel kennis op te doen en te leren hoe processen werken op marketingvlak
  • Geweldige werksfeer met de leukste collega’s
  • Maar ook, veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen

Is de stage uitdagend voor jou? Stuur dan je C.V. en motivatiebrief zo snel mogelijk naar Floor van Reeven, afdeling HR. Ook voor vragen kun je contact met haar opnemen via de mail floor.van.reeven@fsyergo.nl.