HR Manager

BeLife is een landelijk werkend interventie & gezondheidsmanagement adviesbedrijf dat werknemers en bedrijven gericht ondersteunt bij het vormgeven van zijn duurzame inzetbaarheid. Onder de merknaam BeLife vallen 2 organisaties, namelijk Fysergo en BeLife Zorg.

Als organisatie geloven wij in de kracht van mensen. In alles wat we doen proberen we bij mensen en organisaties het beste uit hunzelf te halen. Dat doen we door bedrijven te helpen met het nemen van eigenaarschap en leiderschap op de thema’s vitaliteit en inzetbaarheid en daarnaast concreet aan de slag te gaan met mensen en teams. Van persoonlijke training en coaching tot revalidatie en re-integratie programma’s. We doen dit incompany bij bedrijven, maar hebben ook een tiental BeLife centra verspreid over Nederland . BeLife beschikt daarbij over hoogwaardige kennis van inspanningsfysiologische metingen, fysieke belasting, voedingsassessments, mentale weerbaarheidsmetingen en ervaring op het gebied van begeleiding van topsporters en sportteams.

We zijn een sterk groeiende organisatie en zijn voor ons hoofdkantoor in Rotterdam op zoek naar een ervaren en hands on:

                                                                                                          HR Manager
                                                                                                 (fulltime of parttime)

Bij BeLife werken ruim 100 professionals. Als HR Manager werk je zelfstandig, ben je van alle markten thuis en werk je samen met de directie aan het behalen van de organisatiedoelstellingen. Dit doe je vanuit jouw passie en je HR kennis. Je inspireert de leidinggevenden en medewerkers en verbind je organisatie en medewerkers vanuit een enthousiaste en positieve houding en werkwijze.

Wat zijn de werkzaamheden?
In deze functie ben je de business partner van leidinggevenden en management. Vanuit je HR plan zet je beleidskaders op en implementeer deze in de organisatie. Je ondersteunt en faciliteert de leidinggevenden bij verschillende vraagstukken en je treedt als sparringspartner op. Je adviseert en ondersteunt bij in, door- en uitstroom van personeel, waarbij zaken als strategische personeelsplanning, opleidingsmanagement en performance management een onderdeel zijn. Daarnaast werk en denk je mee bij de nodige veranderingstrajecten. Tevens verzorg je de HR administratie en ben je verantwoordelijk voor procesverbeteringen en de correctheid van de inhoud van de HR documenten (wetproof).

Wat zien wij graag als talenten?
De juiste kandidaat is voor ons hands on, analytisch, communicatief zeer vaardig, pragmatisch en resultaatgericht ingesteld. Denkt in mogelijkheden, heeft business-sense, kan goed omgaan met weerstand en is een vaardige en organisatie sensitieve adviseur.

Waar zijn wij naar op zoek?
Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding in het vakgebied HR en je hebt de afgelopen 5 tot 7 jaar relevante werkervaring opgedaan als HR business partner of manager. Daarnaast heb je ervaring met het initiëren en implementeren van HR projecten en ben je in
staat makkelijk te switchen van tactische vraagstukken naar operationele/administratieve HR vraagstukken. Met je ruime ervaring in het HRM vak ben je in staat om verbindingen te leggen, draagvlak te creëren door je werkwijze en daarnaast de organisatie in beweging te krijgen.

Wat bieden wij jou?
• Een goed salaris
• Pensioenregeling
• Genoeg vakantiedagen om ook eens van iets anders te genieten dan het werk
• Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden want iedereen heeft talent om te ontwikkelen
• Geweldige werksfeer met de leukste collega's
• Maar ook, veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen

Is de functie uitdagend voor jou en heb je vragen?
Dan kan je contact opnemen met Floor van Reeven van HR. Je kunt haar bereiken via 0615106065. Als je interesse hebt, ontvangen wij graag je motivatiebrief en CV, deze kan je sturen naar floor.van.reeven@fysergo.nl