INVESTEREN IN UW MENSEN

Op individueel en teamniveau begeleiden onze professionals uw mensen op weg naar vitaliteit en inzetbaarheid en begeleiden ze bij re-integratie en preventie processen. Het resultaat hiervan is snel herstel, verzuimreductie en verbeterde arbeidsproductiviteit.

Met deze aanpak is Fysergo uw partner in gezondheids- en verzuimmanagement waarbij wij uitgaan van de kracht van uw mensen. Die Fysergo visie en werkwijze resulteert in jarenlange partnerships met toonaangevende bedrijven in de business to business markt, aanbieders van bedrijfszorgpakketten, zorgverzekeraars en Arbodiensten.

Met onze programma’s investeert u in uw medewerkers met groei, winst en duurzaamheid van uw organisatie als resultaat. Onze professionals ondersteunen en adviseren u op visie, beleid en de samenstelling van een juist programma om zo tot een goed doordacht plan te komen.

Fysergo is de partner voor u om samen aan de vitaliteit en inzetbaarheid te werken. Wij werken met inspirerende professionals met gedegen kennis en een uitgebreide ervaring. Met ons modulaire programma heeft u altijd maatwerk.