Collega’s gezocht

Fysergo BV zoekt per direct nieuwe enthousiaste collega's: een 'Senior Adviseur Fysergo in Bedrijf ', een 'Adviseur Fysergo in Bedrijf ' en een 'Medewerker ICT beheer' voor de regio zuid oost en de randstad.

De adviseur in Bedrijf is werkzaam binnen het accountmanagementafdeling van Fysergo en rapporteert rechtstreeks aan de accountmanager en maakt onderdeel uit van een team van 5-10 mede professionals.

De adviseur is voor klanten vaak het eerste gezicht van Fysergo en is daarmee boegbeeld en dient naamsbekendheid te geven aan de diensten van Fysergo. De adviseur is vanuit zijn deskundigheid en achtergrond op detacheringbasis werkzaam bij verscheidene klanten. De werkzaamheden zijn daarbij divers. De adviseur kan in de praktijk verschillende rollen hebben: als uitvoerend professional het leveren van (bedrijfs)zorg, het geven van trainingen, het adviseren van leidinggevenden, adviseren van HR-professionals, adviseren en rapporteren aan bedrijfsartsen, het acquireren van aanvullende projecten en als eerste gezicht van Fysergo sturen op ontwikkeling en resultaten zoals afgesproken in de overeenkomst met de klant.

Voor meer informatie over de vacature Adviseur in Bedrijf klik hier.

 

Als Human Factors Consultant / Ergonoom ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig en/of in teamverband acquireren en uitvoeren van ergonomie consultancy opdrachten. En gezien ergonomie een breed vakgebied is zal jouw werkomgeving afwisselend zijn en een grote mate aan diversiteit van opdrachten kennen. Hierbij kun je denken aan projecten met de focus op analyse, beoordeling en aangeven van oplossingsrichtingen op gebied van werkbelasting. Maar ook aan het geven van trainingen, organiseren van gezond & veilig werken, events en draaien van ontwerpprojecten voor de fysieke werkomgeving. Dit alles in diverse omgevingen zoals productie- en procesindustrie, logistieke distributie, maar ook werkruimten van controle- en meldkamers, receptie-/kassabalies en kraancabines.

Voor meer informatie over de vacature Human Factors Consultant / Ergonoom klik hier.