Investeer in duurzame inzetbaarheid

Vitaliteitsprojecten middels de ESF subsidie voor 50% gesubsidieerd.

Vergrijzing, de verhoogde pensioenleeftijd en de snelle veranderingen in de maatschappij zorgen ervoor dat het een steeds grotere uitdaging is om het personeel tot aan hun pensioen duurzaam inzetbaar te houden. Het Agentschap SZW (Sociale Zaken en Werkgelegenheid) biedt middels ESF subsidie de mogelijkheid om te investeren in de vitaliteit en inzetbaarheid van het personeel. De aanvraag kan vanaf 25 juni ingediend worden bij het Agentschap SZW.

BeLife (nieuwe naam van Fysergo) ondersteunt kleine, grote en middelgrote organisaties bij het opzetten en aanpakken van dit onderwerp. Onze adviseurs begeleiden u tijdens het traject vanaf het begin tot het eind.

"We zochten iemand die thuis is in deze materie en ons kon ondersteunen met het oppakken van het onderwerp duurzame inzetbaarheid. BeLife bood dit in de hele breedte van het traject, ze hebben geholpen met de aanvraag van de subsidie en zijn nu bezig met de uitvoering van het project. We hebben zo de helft van onze inzet op gebied van duurzame inzetbaarheid met ESF-subsidie kunnen betalen. Volledig ontzorgd, we zijn daar natuurlijk erg blij mee."
- Niels van der Hulst, directeur Geelen Beton -

Benieuwd naar de projecten die BeLife / Fysergo middels ESF subsidie zou kunnen uitvoeren? Bekijk in de klantcases de klantvragen over het thema duurzame inzetbaarheid en onze aanpak hiervoor.

Vanaf 25 juni 2018 kan er weer een aanvraag ingediend worden bij het Agentschap SZW. Met de ESF subsidie krijgt je tot 50% subsidie met een maximum van 12.500 euro.

Wil je een vrijblijvende afspraak maken met een van onze specialisten op dit gebied? Bel gerust voor meer informatie of maak een afspraak via info@belife.nl of 088 - 272 6277.