Programma Goed Bezig

Programma Goed Bezig

Samen werken aan groei en ontwikkeling

Wil je de prestaties van je teams verhogen? Om zo de resultaten van je afdeling of organisatie te verbeteren? Dat vraagt om actie en beweging.Goed Bezig brengt het goede gesprek in teams op gang.

Medewerkers worden uitgedaagd om zelf en met elkaar aan de slag te gaan. Ons uitgebalanceerde programma met teambijeenkomsten en een stimulerende app geeft in tien weken tijd vaart en energie om te verbeteren.

Teams die goed presteren zijn zelfbewust en kunnen flexibel inspelen op veranderingen. Reflectie is daarbij een wezenlijk onderdeel. Ben je zelf goed bezig? Is je team op de juiste manier aan de slag? Goed Bezig verheldert wat er onder de oppervlakte leeft en maakt de weg vrij om met het team in actie te komen.

Zo werkt ons programma
Goed Bezig geeft inzicht in wat er in het team speelt en verhoogt het probleemoplossendvermogen. Elk team doorloopt het programma in tien weken.

Met onze unieke app reflecteren medewerkers dagelijks op hun eigen inzet en resultaten.

In vier persoonlijke sparringsessies ondersteunen de consultants de leidinggevenden om proactief handelen in teams te verhogen.

Tijdens de vier teambijeenkomsten brengen onze consultants het goede gesprek op gang aan de hand van de vier pijlers.

Samen groeien en ontwikkelen
In korte tijd in actie komen met een gestructureerd proces onder leiding van een ervaren
consultant. Reflecteren op werk leidt tot hogere productiviteit en betere prestaties. Groei en ontwikkeling voor medewerker, leidinggevende en team dankzij de combinatie van persoonlijke begeleiding en interactie met de app.

Meer weten: Programma Goed Bezig.

Voor vragen antwoorden over gebruik van Goed Bezig en de app klik hier

Programma Goed Bezig is een dienst van Fysergo in samenwerking met de Arbo Unie.