Programma Polshoogte

Programma Polshoogte

We weten dat mensen die goed slapen en gezond leven, lekker in hun vel zitten, beter presteren en optimaal inzetbaar zijn. Dankzij de nieuwe wearable technologie kunnen we dit nu ook meetbaar maken. In combinatie met de juiste coaching levert dat resultaat op. Werknemers krijgen inzicht in hun levensstijl en worden uitgedaagd om hier aan te werken. Daarnaast creëert Polshoogte een sterke groepsdynamiek en een grote betrokkenheid.

Zo werkt het programma
Gedurende 12 weken werkt een team intensief samen met een ervaren vitaliteitscoach. Polshoogte daagt deelnemers uit tot het stellen van persoonlijke doelen en het uitvoeren van team challenges.

Wat levert het op?
Polshoogte is het eerste programma in Nederland dat fitheidsbandjes met uitgebreide coaching & begeleiding aanbiedt. Het programma zorgt voor het doorlopend stimuleren en meetbaar maken van vitaliteit. Hierdoor kunnen medewerkers beter worden begeleid bij hun persoonlijke doelen en krijgt de organisatie concreet beeld bij de vitaliteit van haar medewerkers. Zo ben je op een moderne en innovatieve manier samen aan de slag.

Meer weten: Programma Polshoogte