Ervaar de kracht van veilig en gezond werken

Fysergo heeft de kennis in huis van “Lean management”, ergonomie en de ‘mens’ met zijn talenten, mogelijkheden en beperkingen. Een perfecte combinatie voor het creëren van een duurzame werkomgeving als het gaat om veilig en gezond werken.

Onderscheidend omdat Fysergo op een verfrissende en praktische manier direct op de werkvloer aan de slag gaat met efficiënte oplossingen en praktijk gerichte trainingen. Daarmee helpt Fysergo constructief bij het tegengaan van arbeid gerelateerde klachten en bedrijfsongevallen.

Met de projectmatige aanpak van Fysergo zorgen wij voor effectieve werkprocessen in een gezonde werkomgeving. Op basis van gerichte analyses zoals een Quick Scan werkgedrag/cultuur, ontwikkelen wij concrete oplossingen om werkzaamheden efficiënter en veiliger te maken. Een werkwijze die is gericht op het verbeteren van het werkgedrag bij medewerkers en leidinggevenden en waarmee wij werken aan de inzetbaarheid en effectiviteit van uw mensen, processen en teams. Het resultaat is een werkcultuur waarin gezond en veilig werken normaal is.

Meer weten: Gezond en Veilig Werken