Energieke, gezonde en betrokken medewerkers zijn de sleutel tot succes

Medewerkers die fit zijn en energie hebben zorgen voor een gezonde en energieke organisatie waar mensen met plezier werken. Een gezonde organisatie is vitaal en uiterst effectief.

Gezondheid en loopbaan zijn nauw met elkaar verweven. Wie de juiste carrièrekeuzes heeft gemaakt en nog steeds  het gevoel heeft “goed te zitten” in zijn werk, blijft meestal gezond functioneren. Omgekeerd kunnen gezondheidsklachten ontstaan bij medewerkers die in hun loopbaan op een verkeerd spoor terecht zijn gekomen.

Fysergo werkt op een inspirerende wijze samen met werknemers en management aan een gezonde en vitale koers. Doelstelling is om de duurzame inzetbaarheid te bevorderen door de vitaliteit van de medewerkers te vergroten. Onze aanpak is gericht op het stimuleren en activeren van de eigen verantwoordelijkheid van de medewerker

Meer weten: Vitaliteit in bedrijf

Het Vitaliteit & Performance programma is speciaal ontwikkeld om deelnemers inspiratie, inzicht en handvatten te geven voor het verbeteren van hun vitaliteit en zo in topvorm te komen of te blijven.

Meer weten: Vitaliteit & Performance programma

We weten dat mensen die goed slapen en gezond leven, lekker in hun vel zitten, beter presteren en optimaal inzetbaar zijn.

Dankzij de nieuwe wearable technologie kunnen we dit nu ook meetbaar maken. In combinatie met de juiste coaching levert dat resultaat op. Werknemers krijgen inzicht in hun levensstijl en worden uitgedaagd om hier aan te werken. Daarnaast creëert Polshoogte een sterke groepsdynamiek en een grote betrokkenheid.

Meer weten: Programma Polshoogte

Houd uw toppers “fit for the job”. Managers, directieleden, CEO’s, hoogopgeleide professionals en top ondernemers die langdurig op hoog niveau presteren, hebben veel gemeen met topsporters.

Juist zij moeten continu fit zijn om te blijven vlammen. Mentaal en fysiek. Daarbij staan ze voortdurend onder druk en maken ze vaak lange dagen. Onder die omstandigheden is het belangrijk dat ze blijven investeren in hun gezondheid. Breng de gezondheidsrisico’s voor deze groep in beeld en maak er werk van.

Meer weten: Executive Performance Screen

Een vitaliteitsprogramma dat u en uw medewerkers meer energie geeft!

De 7 Day Recharge is een vitaliteitsprogramma dat u in 7 dagen naar de top van uw energie helpt. Down to earth, compleet en gebruiksgemak staan hierbij voorop. Tijdens deze 7 dagen zal er gewerkt worden aan o.a. uw voeding, beweging en ontspanning.

Meer weten: Recharge in 7 dagen

Ga op interactieve wijze aan de slag met de thema’s energiebalans en bevlogenheid.

Tijdens de thematische workshop ‘Energiek Werken’ gaan we op een interactieve wijze aan de slag met de thema’s energiebalans en bevlogenheid. Aan het begin staan bewustwording en kennisoverdracht centraal, we krijgen inzicht in de verschillende energiebronnen (fysiek; bewegen, voeding en slapen – mentaal; veerkracht en energie – sociaal; werkplezier en herstel) en vooral ook de energielekken. De deelnemers brengen hun eigen patroon in kaart en bepalen op basis van de verkregen inzichten met welk doel en acties zij direct aan de slag kunnen gaan.

Meer weten: Energiek Werken