Summer Boost

SAMEN HALEN WE ALLES UIT JOUW EIGEN KRACHT!

Maak deze zomer kennis met de interactieve workshops van Fysergo! Ben je benieuwd waar jouw kracht ligt? Hoe blijf je ontspannen in de drukte van alledag? Zijn jouw batterijen nog gevuld? Wil je effectiever aan de slag met bewegen? Of wil je ervaren wat Fysergo voor jouw medewerkers kan betekenen? De workshops worden afgesloten met een borrel.

Werken vanuit je Kracht
Benieuwd wat jouw kracht is? Dat kan handig zijn. Iedereen kent dagen waarop je in de flow zit en plezier hebt in je werk, maar ook dagen dat je vermoeid thuiskomt of dat je sommige taken liever niet meer doet. Hoe dat komt? Dat wordt grotendeels bepaald door jouw uniek talent. Werken vanuit je kracht betekent weten wat jouw sterke punten zijn en die in praktijk toepassen. Zo kun je krachtiger keuzes maken en ervaar je meer energie, focus en daadkracht in het werk.
Lees hier verder.

Deze workshop wordt 24 augustus en 7 september gegeven.

Grip op je gedachten – mindfulness
Mindfulness is het makkelijkst te begrijpen vanuit zijn tegendeel: leven op de automatische piloot. Bij het opstaan, tijdens het koken en het autorijden of op het werk – let maar eens op hoe vaak we op routine draaien terwijl onze gedachten zitten bij zaken uit verleden en toekomst en alles wat nog ‘moet’. Met Mindfulness richt je je aandacht volledig op het hier en nu. Je komt los van (pieker) gedachten en dat geeft veel rust en energie. Het resultaat is: meer energie en plezier in het leven en werk, meer inzicht in jezelf en je grenzen, je wordt weerbaarder en flexibeler en kunt beter rust vinden in de drukte van de dag.
Lees hier verder.

De workshop is 4 september.

Energiek werken & leven

Voldoende energie hebben om de dingen te doen die je wilt en moet doen, op je werk en thuis. Daar draait de workshop energiek werken en leven om. We gaan aan de slag met de verschillende energiebronnen (fysiek; bewegen, voeding en slapen; mentaal, sociaal, werkplezier) en energielekken. In deze workshop krijg je een overzicht van jouw persoonlijke energiebronnen en energielekken. Waarmee vul jij jouw batterij? Wat kost jouw energie waardoor je aan het eind van de dag zo moe bent? Er is veel energie, interactie en dialoog. De deelnemer gaat naar huis met persoonlijk actieplan. In deze workshop krijg je concrete inzichten en tools aangereikt om dit direct in jouw eigen situatie toe te passen en te ervaren. Met als resultaat: energie in werk & leven.
Lees hier verder.

De workshop wordt 18 en 24 augustus en 14 september gegeven.

Fit met HIIT

Ben je nu nog steeds niet gestart met meer bewegen omdat je denkt dat het zoveel tijd kost? Wat als we je nu vertellen dat er een effectievere methode bestaat die minder tijd in beslag neemt en je helpt om snel fitter te worden? En ook nog geschikt is voor alle niveaus! Dus of je nu sporter of bankhanger bent. Tijd is geen excuus meer om niet te bewegen.
Lees hier verder.

De workshop wordt 28 augustus en 4 september aangeboden.