Vitaliteit Workshop HRM Onderwijs

Werken in het Onderwijs is Topsport

Werken in het onderwijs vergt energie, een goede gezondheid en mentale (veer)kracht. Vergelijkbaar met topsporten. Graag nodigen wij u uit voor de Vitaliteit Workshop, speciaal georganiseerd voor HR managers in het Onderwijs. Deze zal op donderdagmiddag 16 februari in het parkrestaurant Anafora te Vleuten worden georganiseerd, deelname is kosteloos.

Na deze workshop heeft u zodanig ervaren, geproefd en kennis opgedaan dat u zelf aan de slag kan gaan met de vitaliteit en energiegevers van uw eigen personeel.

De middag wordt gestart met een inspirerende sessie door Yoran Verschoor, Sport- en Prestatiepsycholoog en landskampioen tennis. Tussen topsport beoefenen en werken in het onderwijs blijken namelijk veel overeenkomsten te zijn die Yoran aan de hand van voorbeelden uit de topsport weergeeft. Ervaar dat aspecten als motivatie, concentratie, zelfvertrouwen, teamontwikkeling en energie noodzaak zijn om te presteren. Krijg inspiratie en handvatten om nu en in de toekomst, met plezier en energie te blijven werken.

yoran

Beleef, onderga en proef vervolgens tijdens het carrousel van workshops wat mensen meer energie, kracht en focus geeft zodat ze met plezier en vitaal kunnen werken. Immers, werken in het onderwijs is echt topsport.

erik-sjoerd

programma-werke_19147997_a3676001aa5a960d193930e33fc996ca6084eab9

hier-aanmelden

We hopen u 16 februari in het parkrestaurant Anafora te Vleuten te verwelkomen.

150501125933_anafora_resized_0x560

Met vriendelijke groet,
Ad van Genuchten, Erik Voetman, Yoran Verschoor en Vincent Wijmans