Vitaliteit & Performance programma

Vitaliteit & Performance programma

De maatschappij waarin we leven draait op een zeer hoog tempo. Wat gebeurt er als de passie en het harde werken niet meer in balans zijn met privé omstandigheden, de mogelijkheden of de energie van de medewerker? Of als ambities uiteen lopen? Fysergo begeleidt medewerkers zodat zij nu en in de toekomst, met plezier en energie optimaal presteren. Zo dragen ze het maximale bij aan het succes van uw organisatie.

Het Vitaliteit & Performance programma is speciaal ontwikkeld om deelnemers inspiratie, inzicht en handvatten te geven voor het verbeteren van hun vitaliteit en zo in topvorm te komen of te blijven.

Het programma bestaat uit vijf onderdelen:

 • Centrale kick-off
  De deelnemer raakt geïnspireerd en gemotiveerd om samen met collega’s te werken aan zijn of haar vitaliteit.
 • Human Performance Screen
  De Human Performance Screen schept een kwantitatief beeld van de fysieke en mentale vitaliteit. De uitkomsten van de screen vormen de basis voor de doelen die samen met de vitaliteitscoach worden bepaald voor de rest van het programma.
 • Individuele vitaliteitsbegeleiding
  De ervaring van Fysergo leert dat alleen het verzorgen van een Human Performance Screen teveel leunt op de motivatie en discipline van de deelnemer zelf. De verbeteringen na een Human Performance Screen behapbaar maken en vertalen naar gedragsverandering die blijvend is, dat is de toegevoegde waarde van een vitaliteitscoach.
 • Workshops
  De workshops helpen de mentale en fysieke vitaliteit te verbeteren middels concrete handvatten waar de deelnemers zelf mee aan de slag kan.
 • Eind event
  We sluiten het Vitaliteit & Performance programma af met een Eind Event. Dit wordt een feestelijke afsluiting waarin de geleerde lessen gedeeld worden en wordt gekeken en hoe dit in de toekomst vol te houden.

Voor meer informatie ga naar onze vernieuwde website www.belife.nl