Webinars

Webinars Duurzaam Ontwikkelen en Sociale Innovatie

Hieronder vindt u de webinars die zijn opgenomen tijdens de Kennisloop van 2 november 2015. Kennisloop is een initiatief van de organisaties HEMA academie, DAS, Berenschot, Capgemini Academy, Peerpep en Fysergo. Zij hechten allen belang aan het zijn en blijven van een lerende organisatie. De webinars duren ieder circa 15 minuten.

De aftrap: Duurzaam ontwikkelen Klik HIER
Door Suzanne van der Heiden

Wat houdt duurzaam ontwikkelen precies in en hoe wordt er in Nederland ingespeeld op dit actuele thema? Suzanne van der Heiden trapt dit thema af en neemt je mee in de wereld van duurzaam ontwikkelen.

Werken is topsport Klik HIER
Door Jacobine Veenhoven

Dit webinar gaat in op het ontwikkelen van eigenaarschap als belangrijk instrument van mentale en fysieke fitheid om zodoende tot betere prestaties in het werk te komen.

Talentontwikkeling met Strengths Klik HIER
Door Vincent Deinum

In dit webinar gaat Vincent in op de vraag: Hoe benut je de kracht van het individu in samenhang met de organisatie doelstellingen?

Afsluiting Duurzaam ontwikkelen Klik HIER
Door Suzanne van der Heiden

Dit is het laatste webinar in het thema duurzaam ontwikkelen. Hierin blikt Suzanne terug op voorgaande webinars en de belangrijkste conclusies daaruit. Hierbij geeft zij haar visie op duurzame inzetbaarheid.

De impact van sociale interactie op beweging Klik HIER
Door Mojra Peerenboom

In hoeverre speelt het welzijn van medewerkers een rol bij hun functioneren? En hoe kun je het functioneren verbeteren door middel van beweging? In dit webinar wordt gefocust op het welzijn van de medewerker en hoe bewegen gestimuleerd kan worden door een eigentijdse ondersteuning en motivatie.

Sociale innovatie in consultancy Klik HIER
Door Lianne Stolwerk

In iedere organisatie wordt gebruik gemaakt van teams. Maar hoe kun je sociale innovatie inzetten om je team en de samenwerking daartussen naar een hoge niveau te tillen? Dit webinar gaat in op teamontwikkeling op het gebied van autonomie, perspectief, verbinding en ontwikkeling voor betere prestaties.