Gezond en veilig werken

WERKEN AAN EFFICIËNTER, VEILIGER EN GEZONDER WERKEN

HTDS is een project consultancy organisatie waar alle kennis, kunde en ervaring op het gebied van human centered design van Fysergo b.v. is ondergebracht. De naam, Human Technology Design Solutions, geeft aan wat haar expertise is en wat u van HTDS mag verwachten; oplossingen waarin alle relevante human factors zijn doordacht en meegenomen in het (functionele) ontwerp en implementatie. 

Het specialisme van HTDS is het uitvoeren van doeltreffende en efficiënte functionele analyses bij het ontwerp van kritische Mens Machine Interface werksituaties, zoals controlekamers, scheepsbruggen, kraancabines, operatiekamers, productielijnen.

Dit doet HTDS met een door gefaciliteerde en gestructureerde aanpak inclusief het gebruik van een set aan tools & techniques. HTDS is in staat om samen met u middels een efficiënt programma van een beperkt aantal workshops uw nieuwe ideeën of management filosofie te vertalen in een operatie filosofie en deze daarna te implementeren naar een functioneel ontwerp en detail ontwerp. De door opgeleverde functionele specificaties zijn geschreven op maat van wat leveranciers nodig hebben om in één keer hun producten goed op te leveren.

Het resultaat is een efficiënte, veilige en gezonde werkomgeving waarin uw bedrijfsprocessen en uw werknemers volledig tot hun recht komen.

Bent u geïnteresseerd in het laten maken van functionele analyses bij het ontwerp van kritische Mens Machine Interface werksituaties zoals controlekamers, scheepsbruggen, kraancabines, operatiekamers, productielijnen ga dan naar onze website www.htds.nl

 

HTDS is een zusteronderneming van Fysergo B.V.