Zomerboost 1400x420 pix

Zomerboost

  1. Fit de zomer in - Zomerboost

Fit de zomer door!

Geef jouw medewerkers deze periode een Zomerboost! Verbinding, motivatie én het geven van een boost zorgen ervoor dat jouw medewerkers deze periode gebruiken om zichzelf te versterken en de vitaliteitsbatterijen opladen. Inspireer jouw medewerkers met onze inspiratie webinars, podcasts en opdrachten om vanuit eigen kracht in beweging te komen. 

Inhoud programma

Het programma start met een inspirerende kick off in de vorm van een livesessie waarin we het programma presenteren. We inspireren de medewerkers om met hun vitaliteit aan de slag te gaan. De inhoud van het programma bestaat uit drie verschillende thema’s: 

  • Verbinding
  • Boost
  • Motivatie

Voor ieder thema hebben we een podcast, inspiratie webinar en opdracht die de medewerker in zijn of haar eigen tijd kan volgen en uitvoeren. We sluiten het programma af met een livesessie Nazomeren. Tijdens het Nazomeren delen de medewerkers hun ervaringen en opgedane kennis met elkaar. Daarnaast krijgen ze handvaten hoe zij de vitaliteitsbatterijen opgeladen kunnen houden tijdens de herfst. 

Zomertools

Naast de inspiratie webinars, podcasts en opdrachten is er een content pakket ter ondersteuning van het programma. De medewerkers kunnen zelfstandig aan de slag met polls, tips, voorbeeld challenges, de zomerboost-kletspot en een toolkit voor leidinggevenden. 

 

Waarom de thema’s verbinding, boost en motivatie?

Met deze thema’s spelen we in op het seizoen en de bijbehorende uitdagingen.  

Verbinding. De afgelopen periode hebben we veel vanuit huis gewerkt. Hierdoor zijn we minder in verbinding met elkaar en zijn er minder informele momenten zoals het koffieautomaat-praatje. 

Tijdens het thema verbinding staat het samen uit de werkstand komen centraal. Juist in deze tijd is het belangrijk om van elkaar te weten wat je deze zomer gaat doen. Het is mooi om een gezamenlijk moment te plannen om hier aandacht aan te besteden. Zo weet je wat de vakantieplannen van elkaar zijn, kan je elkaar inspireren en heb je een mooi informeel moment van verbinding.

Boost. Tijdens de boost staat het opladen van de persoonlijke batterijen centraal. Geef een boost aan de energie van jouw medewerker door aandacht te geven aan wat zij nodig hebben op het vlak van fysiek, mentaal, privé en zingeving. 

Motivatie. Na de vakanties starten we weer op. Hopelijk is er dan fysiek meer mogelijk. Hoe kunnen jouw medewerkers de opgedane energie tijdens de vakantie omzetten naar motivatie in het najaar? Tijdens de inspiratie webinar, podcast en opdracht is hier aandacht voor. 

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact met ons op. 

Meer informatie?

088 330 14 00

Op werkdagen zijn we bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur

Liever een expert spreken?

Maak een bel-me-terug afspraak

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Bel met ons

Liever een expert spreken?

Stuur een bericht