1. December: maand van de feestdagen

  December: maand van de feestdagen

  Met onze BeLife Vitaliteit kalender zetten we iedere maand een ander thema centraal. Deze maand staan in het teken van 'de feestdagen'.

  Deze maand staat in het teken van afronding van het jaar en feestdagen om dit met elkaar te vieren. Terugkijken op 2021, ontdekken waar je tevreden over kunt zijn en bedenken wat je mee wilt nemen naar 2022.

  We vieren de feestdagen dit jaar waarschijnlijk op een andere manier dan we voor ogen hadden. Maar de tijd nemen en op tijd beginnen met het maken van plannen geeft je de mogelijkheid om er naar uit te kijken. En dat kan ook al veel energie geven! Pak deze maand, waarin de balans werk-privé-ik net even wat meer gefocust op privé en ik mag zijn.

  Onze tips
  • De feestdagen pubquiz!

  BeLife vitaliteitkalender

  Met onze Vitaliteit kalender breng je verschillende vitaliteitsthema’s op en laagdrempelige en enthousiaste manier onder de aandacht bij jouw medewerkers. Door de gemeenschappelijkheid van de thema’s en door het koppelen aan de herkenbare thema’s in de seizoenen, is het aansprekend voor iedereen. De medewerkers krijgen concrete tips en tricks waardoor ze direct aan de slag kunnen met het behouden of verbeteren van hun vitaliteit. Benieuwd naar de Vitaliteit kalender voor 2022? Of benieuwd wat wij voor jouw medewerkers kunnen doen op het gebied van slaap, vitaliteit en gezondheid? Neem dan contact met ons op via 088-330 1400.

  Deel deze pagina

  Terug naar overzicht

  Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en ontwikkelingen uit ons vakgebied. 

  Hier inschrijven