November: maand van stress

  Met onze BeLife Vitaliteit kalender zetten we iedere maand een ander thema centraal. Deze maanden staan in het teken van ‘stress’.

  Deze maand staat in het teken van stress. Het gaat niet om stress voorkomen, want dan haal je ook alle uitdaging uit het leven. Maar hoe ga je om met alles wat er van je gevraagd wordt en wat je zelf naar je toetrekt?

  De sleutel ligt in het op tijd herstellen na inspanning en voldoende tijd nemen voor herstel. Een lege telefoon is ook niet na 5 minuten aan de lader weer voldoende opgeladen. Het helpt om je bewust te worden van wat jou energie geeft en oplaadt. Besteed hier deze maand extra tijd en aandacht aan. Dan ben je helemaal klaar voor de koude, donkere wintermaanden waarbij we net wat meer positiviteit en energie kunnen gebruiken.

  Themadagen in november

  • Movember (hele maand)
  • 10 november- Dag van de Mantelzorg
  • 15 tot 19 november – Week van de Werkstress
  • 26 november – E-mailloze Vrijdag

  Onze tips

  • De workshop Mentale veerkracht
  • De workshop Werk-privé balans
  • De workshop Grip op werkdruk

  BeLife vitaliteit kalender

  Met onze Vitaliteit kalender breng je verschillende vitaliteitsthema’s op en laagdrempelige en enthousiaste manier onder de aandacht bij jouw medewerkers. Door de gemeenschappelijkheid van de thema’s en door het koppelen aan de herkenbare thema’s in de seizoenen, is het aansprekend voor iedereen. De medewerkers krijgen concrete tips en tricks waardoor ze direct aan de slag kunnen met het behouden of verbeteren van hun vitaliteit. Benieuwd naar de Vitaliteit kalender? Of benieuwd wat wij voor jouw medewerkers kunnen doen op het gebied van slaap, vitaliteit en gezondheid? Neem dan contact met ons op via 088-330 1400.

  Deel deze pagina

  Terug naar overzicht

  Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en ontwikkelingen uit ons vakgebied. 

  Hier inschrijven