1. Adviseur Werk & Inzetbaarheid

Adviseur Werk & Inzetbaarheid

Heb jij affiniteit met het werkveld Arbeid & Gezondheid? Werk jij vanuit een persoonlijke gedrevenheid graag mee om mensen een leven lang gezond en met plezier te laten werken? Je snapt dat naast arbeidsomstandigheden ook vitaliteit een belangrijke factor is voor inzetbaarheid en dat wanneer mensen lekker in hun vel zitten, daarmee uitval wordt voorkomen? Ben je ook nog eens op zoek naar een gevarieerde baan met veel autonomie en ontwikkelmogelijkheden?

Voor meerdere regio’s in Nederland zijn wij op zoek naar een enthousiaste, leergierige, communicatief vaardig en daadkrachtige Adviseur Werk & Inzetbaarheid (arbeids- of bedrijfsfysiotherapeut)

Dit ga je doen

Jij bent breed inzetbaar in het werkveld Arbeid & Gezondheid voor diverse klanten in de regio. Vanuit jouw primaire expertise op het gebied van fysieke belasting en het bewegend functioneren van mensen richten jouw werkzaamheden zich primair op drie deelgebieden: de individuele werknemer, arbeidsomstandigheden en op organisatie aspecten.

Jij levert hiermee een bijdrage aan de verbetering en borging van goede arbeidsomstandigheden en aan de gezondheid, vitaliteit, en productiviteit van medewerkers in klantorganisaties. Vanuit de context van duurzame inzetbaarheid draag jij zo bij aan de realisatie van de doelstellingen van de klant.

Jij maakt deel uit van een multidisciplinair team en werkt daarbij o.a. samen met andere professionals, sales & marketing en deskaccount. Jij hebt verschillende klantaccounts en projecten in jouw portefeuille.   

Lekker in je vel.

We bevorderen de vitaliteit en gezondheid van werkende mensen en maken organisaties daarmee succesvoller. Door het verbeteren van Gezond & Veilig werken willen we bereiken dat mensen lekker in hun vel zitten. Dit zorgt voor betrokken en gemotiveerde medewerkers die in hun kracht staan en plezier hebben in het werk en in hun leven. En wat we voor andere organisaties willen bereiken vinden we uiteraard net zo belangrijk voor onze eigen collega’s.

Dit betekent dat jij bij ons werk kan doen dat bij jou past en waarbij je zoveel mogelijk zelf bepaalt hoe je resultaten bereikt. En vooral dat je in verbinding staat met fijne collega’s en een moderne organisatie, waarvoor je elke dag wilt gáán.

Dit breng je mee

Wat jouw persoonlijkheid o.a. kenmerkt is een resultaatgerichte instelling en werkwijze. Je bent toegankelijk en organisatie sensitief. Met jouw communicatie stijl en zakelijk verassende aanpak weet jij het onderscheid te maken naar klanten. Je bent empathisch, betrokken en weet de verantwoordelijkheid daar te leggen en houden waar het hoort. Daarnaast ben je integer en kan je zowel goed zelfstandig werken als een samenwerkende rol in een team vervullen. Deze talenten vul je aan met een dosis nieuwsgierigheid, nodig om samen met andere disciplines te werken aan specifieke klantvragen.

 • In bezit van diploma HBO Fysiotherapeut (BIG-geregistreerd en geregistreerd in kwaliteitsregister).
 • Sterke affiniteit met het werkveld Arbeid & gezondheid.
 • In bezit van specialisatie arbeidsfysiotherapie en/of bedrijfsfysiotherapeut, of bereid de opleiding hiertoe te volgen.
 • Is bij voorkeur tevens opgeleid als vitaliteit- & leefstijlcoach en/of is bereid hier competenties in te ontwikkelen.
 • Werkervaring als uitvoerend professional in de gezondheidsmanagement dienstverlening / Arbeid & Gezondheid is een pré.
 • Is bereid om POB-opleiding te volgen.
 • Communicatief en sociaal zeer vaardig en een klantgerichte instelling.
 • Organisatie sensitief en zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken.

Dit krijg je ervoor terug

Een fulltime werkweek is bij ons 36 uur. Wij zijn gewend aan thuiswerken en “blended” werken is onze toekomst: deels op kantoor en deels vanuit huis werken. Op basis van 36 uur per week ontvang je naast een goed salaris:

 • een eindejaarsuitkering van 2,5%
 • vakantietoeslag van 8%
 • 196 vakantie-uren
 • 20 extra bijzondere verlofuren, in te zetten voor het Optimaal Werken Programma
 • een goede mobiliteitsvergoeding
 • flexibele werktijden
 • de mogelijkheid tot scholing, zowel in- als extern
 • een vergoeding voor een ergonomische werkplek om thuis ook lekker te kunnen werken

BeLife. Onderdeel van Arbo Unie

BeLife is een dochtermaatschappij van Arbo Unie. De labels binnen het Arbo Unie concern bevorderen de vitaliteit en gezondheid van werkende mensen en maken organisaties daarmee succesvoller. We willen bereiken dat mensen lekker in hun vel zitten door de veiligheid en omstandigheden waarin en waaronder mensen werken te verbeteren. Dit zorgt voor betrokken en gemotiveerde mensen, die in hun kracht staan en plezier hebben in het werk en hun leven. Ieder label draagt hier vanuit haar eigen invalshoek en specialisme aan bij. Als Adviseur Werk & Inzetbaarheid werk je voor BeLife en Arbo Unie. 

Maak het verschil

Wil jij serieuze impact maken met je bijdrage aan de duurzame inzetbaarheid en vitaliteit van werkend Nederland? En dit terwijl je op jouw manier bijdraagt aan het resultaat van de organisatie? Dan gaan we graag met je in gesprek. Stuur je cv en motivatie via onderstaande button.

Neem voor meer informatie over de functie contact op met Jotte Tromp via recruitment@arbounie.nl.