GZ-Psycholoog

BeLife is een organisatie die zijn passie en energie legt in het vooruit helpen van mensen. In ieder mens schuilt een krachtig potentieel. Onze missie is om dat potentieel tot volledige bloei te laten komen. Dat doen we door te focussen op energie, veerkracht en talent om zo het maximale uit mensen en teams te halen. Met elkaar elke dag een stapje vooruit.

BeLife is een wettelijk erkende medisch specialistische instelling op het gebied van revalidatiezorg. BeLife opereert landelijk, beschikt over 7 klinieken en een tiental dependances. We zijn gespecialiseerd in het meten van de energetische belastbaarheid (fysiek en mentaal) en vertalen dit in een op maat behandelprogramma. De programma’s worden uitgevoerd door professionals in multidisciplinair verband. Het algemene doel is optimaal herstel, zelfredzaamheid, participatie en zo optimaal mogelijke kwaliteit van leven. Door dit specialisme biedt BeLife effectieve programma’s voor mensen met chronische pijn en vermoeidheidsklachten, complexe houdings- en bewegingsapparaat klachten en revalidatie bij complexe klachten als gevolg van bijvoorbeeld kanker, COPD en longaandoeningen.

Voor onze locatie in Groningen zijn wij op zoek naar een professional in de functie van:

GZ-Psycholoog - (24-40 uur per week)

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Jouw takenpakket bestaat uit 2 hoofdtaken, namelijk het uitvoeren van diagnostiek en het behandeltraject binnen de medisch specialistische revalidatie én de 1e lijn. Zoom je in op hoofdtaken dan moet je denken aan het voeren van intakegesprekken, het verrichten van psychodiagnostiek, het geven van behandeling (middels bijvoorbeeld ACT, CGT en/of EMDR), het bespreken en uitvoeren van het behandelplan, het verwerken van een tussen- en eindrapportage en (in overleg met cliënt) het mogelijk bijstellen hiervan en bespreking in het multidisciplinair overleg. Je leert cliënten bewust te worden van gedachten en gedrag en deze zo nodig om te zetten naar functioneel gedrag om de kwaliteit van leven en de mate van participatie duurzaam te verbeteren. Een terugkerend doel/thema in het werk is dat je cliënten leert omgaan met verschillende vormen van verlies (van gezondheid, werk, ontspanning etc.). Daarnaast is er periodiek ruimte voor intervisie en mogelijk is er sprake van supervisie/ werkbegeleiding van college-basispsychologen .

Wat moet je kunnen om deze uitdagende functie goed in te vullen?

Je moet goed kunnen luisteren naar de cliënt en communicatief sterk zijn, waarbij je goed kunt aansluiten bij cliënten maar ook richting het team en opdrachtgevers. Je hebt een goed ontwikkeld analyserend vermogen en je richt je op lange termijn resultaat, waarbij je de cliënt niet uit het oog verliest. Klantgerichtheid is voor jou belangrijk en je bent in staat om flexibel te zijn als de situatie dat vraagt. Samenwerking met andere vak professionals is voor jou de normaalste zaak van de wereld. Je kunt je eigen rol stevig neerzetten en hebt tevens een goed aanpassingsvermogen. Je bent op zoek naar verbetering in je vakgebied maar ook in je persoonlijke ontwikkeling. Want als jij groeit, groeit de organisatie ook en dat komt de cliënt ten goede.

Waar zijn wij naar op zoek?

Wij verwachten van jou een afgeronde universitaire opleiding richting Psychologie, bij voorkeur Klinische of Medische Psychologie aangevuld met een afgeronde opleiding tot GZ-psycholoog. Je hebt ervaring met individuele diagnostiek en behandeling en met werken in een team. Daarnaast ben je bij voorkeur aanvullend geschoold in CGT en/of ACT en/ of EMDR. Ervaring in de revalidatiezorg is een pre.
 

Wat bieden wij jou?

  • een goed salaris
  • pensioenregeling
  • laptop en smartphone
  • genoeg vakantiedagen om ook eens van iets anders te genieten dan het werk
  • opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden want iedereen heeft talent om te ontwikkelen
  • geweldige werksfeer met de leukste collega’s
  • mooie werklocaties zodat je Nederland ook eens van een andere kant ziet
  • maar ook, veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen

Is de functie uitdagend voor jou?

Neem voor meer informatie over de functie contact op met Jotte Tromp via recruitment@arbounie.nl.