Physician Assistant

BeLife is een organisatie die zijn passie en energie legt in het vooruit helpen van mensen. In ieder mens schuilt een krachtig potentieel. Onze missie is om dat potentieel tot volledige bloei te laten komen. Dat doen we door te focussen op energie, veerkracht en talent om zo het maximale uit mensen en teams te halen. Met elkaar elke dag een stapje vooruit.

BeLife is een wettelijk erkende medisch specialistische instelling op het gebied van revalidatiezorg. BeLife opereert landelijk, beschikt over 7 klinieken en een tiental dependances. We zijn gespecialiseerd in het meten van de energetische belastbaarheid (fysiek en mentaal) en vertalen dit in een op maat behandelprogramma. De programma’s worden uitgevoerd door professionals in multidisciplinair verband. Het algemene doel is optimaal herstel, zelfredzaamheid, participatie en zo optimaal mogelijke kwaliteit van leven. Door dit specialisme biedt BeLife effectieve programma’s voor mensen met chronische pijn en vermoeidheidsklachten, complexe houdings- en bewegingsapparaat klachten en revalidatie bij complexe klachten als gevolg van kanker, COPD en longaandoeningen.

Voor onze vestiging in Apeldoorn zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega voor de functie:
Physician Assistant - (16 uur)

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

De dag begint met een pre-MDO waarin alle cliënten van de betreffende dag worden doorgenomen. Als PA revalidatiegeneeskunde voer je structureel en zelfstandig afgebakende medische taken uit. Je beschikt over de medische vaardigheden om een anamnese en een lichamelijk onderzoek af te nemen. Aan de hand van het ICF-model breng je de beperkingen van de cliënt in kaart. Je stelt de diagnose en formuleert de medische conclusie. Samen met het multidisciplinaire team stel je het behandelplan met de daarbij behorende behandeldoelen op. Bij een tussen- en eindmeting evalueer je samen met zowel het team als de cliënt de voortgang en evalueert de behandeldoelen. Waar nodig worden deze bijgesteld. Je registreert je bevindingen in het dossier van de cliënt en draag (mede) zorg voor de rapportage. Je bent een van de aanspreekpunten voor de cliënten en verwijzers en neemt een prominente rol aan in het multidisciplinaire team.

Structureel is er tijd en ruimte voor super- en intervisie. Daarnaast lever je een bijdrage aan o.a. het kwaliteitsbeleid, de patiëntveiligheid en de organisatie van de zorg.

Wat is onderdeel van jouw takenpakket?

Onder directe supervisie van de Revalidatiearts ben je deels verantwoordelijk voor het medisch inhoudelijk programma van de revalidatie en behandel je alle voorkomende diagnosegroepen. Voor deze groepen maak je een revalidatiebehandelplan en heb je oog voor eventueel aanvullende re-integratie begeleiding. Je bespreekt tijdens het multidisciplinair overleg de behandeldoelen, -plannen en de signalen voor eventuele aanpassingen. Aan de hand van de medische input en paramedische input ben je medeverantwoordelijk voor het revalidatie behandelplan met de bijbehorende rapportages.

Wat wordt er gevraagd om deze functie goed in te vullen?

Je bent een enthousiaste persoonlijkheid met goede communicatieve vaardigheden. Je bent creatief, ontwikkelt en optimaliseert revalidatiebehandelingen en kan deze plannen omzetten in acties. Het samenwerken met een team kost je geen moeite. De juiste kandidaat is voor ons serviceverlenend, resultaatgericht en ondernemend.

Waar zijn wij naar op zoek?

Je hebt een afgeronde Master opleiding Physician Assistant. Ervaring met werken in de revalidatiezorg is een pré.

Wat bieden wij jou?

  • een goed salaris
  • pensioenregeling
  • laptop en smartphone
  • genoeg vakantiedagen om ook eens van iets anders te genieten dan het werk
  • opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden want iedereen heeft talent om te ontwikkelen
  • geweldige werksfeer met de leukste collega’s
  • mooie werklocaties zodat je Nederland ook eens van een andere kant ziet
  • maar ook, veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen

Is de functie uitdagend?

Neem voor meer informatie over de functie contact op met Jotte Tromp via recruitment@arbounie.nl.